Hot Flow Yoga studio Amsterdam-Zuid

yoga-school-amsterdam-teacher-Joanna-Moriel

Your host: Joanna Moriel

De Koninginneweg in het rustige Oud-Zuid is de thuishaven van de studio Hot Flow Yoga Zuid, op slechts een steenworp afstand gelegen van een van de vele pittoreske natuurlijke juwelen van Amsterdam, het Vondelpark, en biedt de perfecte setting voor je yoga lessen.

Onze lessen worden gegeven op een kamertemperatuur van 38 ° C. Bij Hot Flow Yoga gebruiken we infrarood verwarmingspanelen. Net als de zon, verwarmen de stralen je van binnenuit, waardoor de kamer alleen verwarmt als jij dat doet, zodat jouw lichaam op een veilige en efficiënte manier kan ontgiften. Dit maakt infraroodverwarming niet alleen de gezondste optie voor jou, maar ook de vriendelijkste voor onze planeet. De ultramoderne infraroodpanelen verwarmen het lichaam van binnenuit en het voelt niet vochtig en benauwd aan, zoals in vele andere yogastudio’s.

Al onze studio’s hebben een volledig uitgeruste douches, waar je na jouw training kunt opfrissen. We zullen ook een yogamat en een frisse handdoek voor je klaar leggen, zodat je deze niet hoeft mee te nemen naar je yogales!

Bezoek ons

Adres: Koninginneweg 221
1075 CS Amsterdam

E: info@hotflowyoga.nl

T. 06 2511 3968 of 06 16243214

Towels

hotflow-bikram-amsterdam-towel

Yoga mat

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Showers

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Hot room

hotflow-bikram-amsterdam-hot-room

Contact us

Name: (*)

E-mail: (*)

Phone (*):

Your Message: