Hot Flow Yoga studio | Jordaan, Amsterdam

yoga-school-amsterdam-teachers-anne

Your host: Ann-Charlotte de Zoeten

Gelegen in het hart van een van de mooiste buurten van Amsterdam, ligt onze Jordaan yogastudio net om de hoek van de Prinsengracht en het winkelgebied aan de Elandsgracht. De ingang van de Hot yoga-studio is te vinden op de begane grond van een rustige Amsterdamse woonstraat op slechts een steenworp afstand van de nabijgelegen gracht.

Onze yogalessen worden gegeven bij een temperatuur van 38 ° C. Bij Hot Flow Yoga gebruiken we infrarood verwarmingspanelen. Net als de zon, zullen de stralen je van binnenuit opwarmen, zodat jouw lichaam op een veilige en efficiënte manier kan ontgiften. Dit maakt infraroodverwarming niet alleen de gezondste optie, maar ook de vriendelijkste voor onze planeet. De ultramoderne infraroodpanelen verwarmen het lichaam van binnenuit. Onze yogastudio’s voelen daarom niet  vochtig en benauwd aan.

Al onze studio’s bieden een volledig uitgeruste douche, waar u zich na uw training kunt opfrissen. We zullen ook een yogamat en een frisse handdoek voor je klaar leggen, zodat je deze niet hoeft te mee te nemen naar je yogaoefening!

Bezoek ons

Adres: Prinsengracht 489, 1016 VL Amsterdam

jordaan@hotflowyoga.nl
T.  06 1624 3214

Yoga mat

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Hot room

hotflow-bikram-amsterdam-hot-room

Showers

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Free towel

hotflow-bikram-amsterdam-towel

Vragen? Mail ons!

Name: (*)

E-mail: (*)

Phone (*):

Your Message (*):