Hot Flow Yoga studio West

yoga-school-amsterdam-teacher-Anoushka-Haven

Your host: Anoeska Haven

In het hart van de modewijk in Amsterdam geven we je de ruimte om te ontspannen en alle spanningen van je harde werkdag los te laten.
Op het Koninginwilhelminaplein 50, tegenover het World Fashion Centre, hebben we onze deuren geopend van onze nieuwe Hot Flow yogastudio.

Wat de visuele uitstraling van de locatie betreft, werd ik geïnspireerd door de stedelijke site van deze stad.

We richten ons op het opbouwen van een gemeenschap.
Onze lessen zijn gebaseerd op de creativiteit van het hart en geest, terwijl we onze leraren de ruimte geven om hun persoonlijkheden met u te delen, onze leraren zijn pioniers op hun vakgebied.
Dansers, spirituele tijgers die jouw tijdens je uur de beste begeleiding kunnen geven om alles los te laten wat je los wil laten.

We richten ons op het opbouwen van je geest, je lichaam en je ziel, we creëren dit in een verwarmde omgeving tussen 31 en 36 graden.

Conventionele wijsheid zou suggereren dat als de luchttemperatuur zou bevriezen, jij ook koud zou zijn. De infraroodgolven die door de zon worden uitgezonden, reizen echter onbelemmerd door de ruimte en verwarmen elk object dat ze raken, inclusief uw lichaam.

Eerlijk gezegd was ik nooit een grote fan van de sportschool. “Op een dag, enkele jaren geleden, stapte ik willekeurig in een yogales en werd ik verliefd. Ik realiseerde me dat er anderen mensen zoals ik zijn, mensen die ook niet echt met de sportschool konden opschieten, maar toch een manier zoeken om actief te blijven en ook graag hun geest tot rust te willen brengen en gelukzaliger te worden.

Dit is hoe Hot Flow Yoga Nieuw West werd geboren.

Bezoek ons

Adres: Koningin Wilhelminaplein 50,
1062 KS Amsterdam

E: west@hotflowyoga.nl

T. 06 4597 8856

Towels

hotflow-bikram-amsterdam-towel

Yoga mat

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Showers

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Hot room

hotflow-bikram-amsterdam-hot-room

Contact us

Name: (*)

E-mail: (*)

Phone (*):

Your Message: