Hot Flow Yoga studios Amsterdam ✅ Jordaan, Rivierenbuurt, Amsterdam-Zuid
4290
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4290,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Hot Flow Yoga studio’s:

  • Kleine groepen
  • Persoonlijke aandacht
  • Infrarood panelen voor een verwarming zoals de zon.

Hot Flow Yoga studio’s:

  • Kleine groepen
  • Persoonlijke aandacht
  • Infrarood panelen voor een verwarming zoals de zon.

Welkom in de zacht verwarmde studio’s van Hot Flow Yoga.
We werken met kleine groepen, waardoor onze leraren iedereen voldoende aandacht kunnen geven.
Met een diversiteit aan lessen werken we speels aan geest, lichaam en ziel.
Boek je les in een van onze Hot Flow Yoga studio’s in Amsterdam.

  • Unlimited introduction offer

  • 251 week geldig
  • 5 Lessons Introduction offer

  • 401 maand geldig

Waarom Hot Flow Yoga Amsterdam?

Hot Yoga vindt zijn oorsprong in het tropische klimaat van India. Onze yogapraktijk is gebaseerd op de oude leer van fysieke houdingen om je bewustzijn, gezondheid en spirituele verbinding te verbeteren. Door de hitte in onze yoga praktijk voer je de yoga oefeningen beter uit. De warmte zorgt voor zinvollere en diepere houdingen & posities, maakt de spieren soepel en voorkomt blessures. Bij ons kun je diverse yoga lessen volgen, zoals Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, en Power yoga.

Ook een yoga les voor jou?

Hot Flow Yga biedt voor iedereen op ieder niveau een yoga les. Ons doel is om jouw doel te halen. Of dit nu fitness gerelateerd is of wanneer je meer kracht wilt ontwikkelen of kalmer door het leven wil gaan en stress wilt verminderen. Yoga is bedoelt voor iedereen. Het maakt niet uit wat voor een ervaring je mee neemt naar de yoga mat. Hot flot Yoga is er voor de ervaren yogi en de beginner.

All-in, Yoga ruimte

Al onze studio’s in Amsterdam zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt om van je training te genieten. Ben je toe aan een extra uitdaging? We hebben ook gewichten en weerstandsbanden om sommige yoga houdingen fysiek uitdagender te maken.

Wat maakt Hot flow Yoga uniek?

Onze yoga studio wordt tijdens de oefeningen en trainingen verwarmd tussen de 35 ° C – 38 ° C. Dit stimuleert je flexibiliteit en vergroot de potentie van iedere houding. We gebruiken ultramoderne plafondverwarmingspanelen, die zachte, stralingswarmte bieden. Dit is vergelijkbaar met hoe de zon de lucht buiten verwarmt. Dat bevordert de flexibiliteit van je gewrichten en je spieren, waardoor je dieper in je yogahoudingen kunt komen en je oefeningen kunt aanpassen zoals het voor jou het beste voelt.

De lichaamswarmte helpt je metabolisme en verbetert de bloedsomloop. De oefentijd die je doorbrengt in de verwarmde ruimte zorgt ervoor dat je je ontspannen, verjongd en energieker voelt

Yoga Docenten bij Hot Flow Yoga

Vele manen geleden is onze yoga reis begonnen. Een reis naar een dieper bewustzijn, verbinding en fysieke gezondheid. We zijn gepassioneerd in het lesgeven over de onderwerpen waar we inmiddels ruime kennis van hebben. Zo hebben we yoga gecombineerd met verschillende sport-, fitness- en trainingsachtergronden. Dit houdt in dat we naast professionele atleten zijn, ook “soul gangsters” in de yoga zijn. Met deze achtergrond, besteden speciale aandacht aan de juiste lichaamshouding en werken we voorzichtig bij het corrigeren ervan. Op deze wijze haal je het allerbeste uit de tijd die je in onze yoga school steekt.

Towels

hotflow-bikram-amsterdam-towel

Hot room

hotflow-bikram-amsterdam-hot-room

Showers

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Yoga mat

hotflow-bikram-amsterdam-yogamat

Tijden yoga lessen Hot Flow Yoga studios in Amsterdam

“Yoga is a light, which once lit, will never dim. The better your practice, the brighter the flame.” B.K.S. Iyengar

Special Class

Ontdek de sterke, energieke en het uitdagende deel van yoga!

Hot Bro Yoga is een yogales ontworpen voor mannen: yoga zonder alle poespas en de focus op flexibiliteit. Het is een combinatie van kernversterkende, spierversterkende, stressverminderende en helderheidverhogende yogahoudingen met functionele fitnessoefeningen voor een goede en leuke training. De kamer wordt tot 30 graden verwarmd, dus je zult zeker die bieren van de avond ervoor uitzweten. Vergeet je handdoek niet!

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten te tonen.

3

Yoga studios

125

Weekly classes

569

Calories burned per hour

873

Lives changed every month

Book Now
Book at Amsterdam-Zuid
Book at Rivierenbuurt
Book at Jordaan